Pomoc Prawna

Nieodpłatne doradztwo w zakresie pomocy prawnej.

Fundacja Onkologiczna nieBorak zapewnia Ci bezpłatne wsparcie w dziedzinie pomocy prawnej! Jeżeli doświadczyłaś niesprawiedliwości, poczucia upokorzenia lub zaniedbań, które wpłynęły negatywnie na Twój stan zdrowia, to jesteśmy tu, aby Ci pomóc. Skontaktuj się z nami, a zorganizujemy dla Ciebie spotkanie, dostosujemy się do Twojego terminu, dokładnie wysłuchamy Twoich zmartwień i wspólnie znajdziemy satysfakcjonujące rozwiązanie. Nie zostawiaj swoich problemów bez odpowiedzi – razem możemy stawić im czoła!

Fundacja Onkologiczna Nieborak to nie tylko miejsce, gdzie otrzymasz wsparcie prawne, ale również serdeczną dłoń pomocy i zrozumienie. Jesteśmy tutaj, abyś nie czuła się sama w trudnych chwilach, gotowi służyć pomocą nie tylko w salach sądowych, ale także poprzez budowanie mostów wsparcia i zrozumienia. Razem, jako wspólnota, możemy stworzyć bezpieczną przestrzeń dla Ciebie, gdzie każda walka staje się wspólną sprawą.